Νόμισμα

£ $

Γλώσσα

English Greek

Καλάθι Αγορώνx

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Επιστροφές

Δικαίωμα Επιστροφής 14 ημερών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στη περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

 

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ενημερώστε μας μέσω e-mail στο orders@order24.gr ή καλέσετε στο τηλέφωνο 6943 627 624 για να μιλήσετε με κάποιον αντιπρόσωπο του order24.

 

Στην συνέχεια υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσετε το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ που μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε από ΕΔΩ και να μας το προωθήσετε μέσα στην συσκευασία της επιστροφής σας ή με email. (Ν. 2251/94)

 

H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ΠΡΟΣ: Κων/νος Βασσάλος
Κατάστημα Θερμαικού 57019
Γενική Ταχυδρομική Θεσσαλονίκης

Timebomb.gr | TotalBody.gr